Romantik Scams Billeder

Frank M. Ahearn identificerer, søger og assisterer i generhvervelse af midler fra romantik scams.

For at beskytte sig selv mod online scammere, uploadede en klient fotos af manden hun havde mødt på en datingside. Hun var chokeret over at finde billederne på en hjemmeside om romantik-scammere. Der var massevis af billeder, med masser af historier vedhæftet. I stedet for at blokere scammeren, besluttede hun sig for at starte en samtale med personen der scammede så mange.


Hvis du opdager at personen du chatter med er en scammer, bør du stoppe kontakten og blokere dem fra at kontakte dig. Du skal også være klar over at nogle af profilerne på dine sociale medier er scammere. Derfor, så få renset ud! At få renset ud betyder at du skal redefinere hvem du anser for at være en ven. Hvis du ikke kender personen offline, er det så vigtigt at være online venner? Overvej at du ikke kender deres ægte identitet.


Klienterne der konfronterede scammeren omkring de online fotos, faldt dybt ned i en anden scam. Mr. Romeo Scammer forklarede at han er den ÆGTE person i billederne og er et offer. Alle de online fotos og historier på sider med romantik-scams ødelagde hans ry. Klienten bad aldrig scammeren om at lave en video for at bekræfte at det var det samme ansigt.


Scammeren fortalte klienten at en advokat ville være i stand til at fjerne online fotos for tredive tusind euro. Dog havde han kun ti tusind men ventede på en arv. Klienten sendte tyve tusind euro og blev offer for en romantic scam.


Jeg har arbejdet med ofre fra alle steder i livet – videnskabsmænd, doktorer, advokater, og hjemmegående. De kommer fra Tyskland, Paris, Oslo, Australien, New York, Singapore, Dubai og mange andre steder. Det er ligemeget hvilken by du kommer fra eller hvad din profession er, så er scammere dygtige til at manipulere folk. De laver falske verdener på en digital platform. Gør dig selv en tjeneste; det øjeblik du fornemmer en scammer, så gå væk.

  

Frank M. Ahearn identificerer, søger og assisterer i generhvervelse af midler fra romantik scams.

Min blog